CD – Passie

In een gezellig vol Grand café “De Weinstube” in Harlingen vond in oktober 2010 de cd-presentatie plaats van de langverwachte opvolger van Siemie’s eerste soloalbum. In een hilarische act van de Harlinger Huusvrouwen werd het op ludieke wijze onthuld.
De cd, met als titel Passie, bevat een keur aan herkenbare, vrolijke, maar ook ontroerende nummers. Singer/songwriter Henri Hendriksx schreef de tekst van twee versjes, waaronder “Myn leafde”, een lied over Siemie’s grote passie; de muziek. Tijdens de cd-presentatie bracht hij een selectie van zijn favoriete nummers.
Eén van de hoogtepunten van de avond was het optreden van een artiest van internationale allure. Niemand minder dan Elvis betrad het podium en gaf een show alsof hij nooit weggeweest is. Achter deze act gaat een rasentertainer schuil, die in het dagelijkse leven luistert naar de naam Jack Rijsdijk.
Nadat de Harlinger Huusvrouwen van zich lieten horen, maakte Siemie onder begeleiding van twee bodyguards een groots entree. En na enkele nummers van de cd te hebben gezongen wist ze met lekkere Nederlandstalige meezingers de zaal op z’n kop te zetten Siemie sloot de avond af met het gevoelige “Hallelujah” van Leonard Cohen, een nummer dat ook terug te vinden is op de nieuwe cd.

De cd is nu te koop tijdens optredens of stuur een bericht via deze site.         Beluister “Passie”

Meer foto’s te zien (en eventueel te bestellen) via de site van fotograaf Edwin Bijland die deze reportage heeft gemaakt.